Santun talo

santtu kuvanelio

Taiteilija Lauri Santun entinen koti sijaitsee Keuruun keskustassa vanhan kirkon takana rauhallisella paikalla (Vanhankirkontie 6, 42700 Keuruu). Rauhaisa taitelijaresidenssi ei ole avoinna yleisölle, mutta Keuruun kaupunki vuokraa sitä kesäisin ammattitaiteilijoille.

Talossa on 3 huonetta, keittiö ja sauna. Talon varustetaso: sähkö, juokseva vesi, sähköliesi, jääkaappi (+ pakastelokero), pyykinpesukone, ruokailu- ja keittoastiasto, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, radio, vuode- ja liinavaatteet. Käytettävissä myös grafiikan prässi, joka sijaitsee taiteilijaseuran työtilassa noin kilometrin Santun talolta. Talossa ei ole televisiota eikä internet-yhteyttä. Talon voi saada käyttöönsä ajalla 1.6. - 31.8. Vuokrana peritään teos kaupungin kokoelmiin.

Kesän 2017 taiteilijat:
Toukokuu: Vilma Koskela
Elokuu: Subliimit tulkinnat: Pauliina Pesonen ja Jolin Slotte
Syyskuu: Johanna Heikkilä ja Ulla Kokki

Kesän 2016 taiteilijat. Summer 2015 artists.

Kesän 2015 taiteilijat
. Summer 2015 artists.

Lue lisää Lauri Santusta

Santun taloon hakeminen

Lisätiedot Keuruun museosta puh. 040 965 5567 tai sähköpostilla teija.lammi(at)keuruu.fi

***

The peaceful Artist Residency Santtu’s House is a house that that belonged to artist Lauri Santtu (1902-1986). It is situated in the center of Keuruu, behind the old church (Vanhankirkontie 6, 42700 Keuruu). The Residency is rented as an artist residency by the City of Keuruu for summer periods from May to September.

The house includes 3 rooms, a kitchen and a sauna. Facilities include washing machine, electric stove, coffee maker, microwave oven and bed linen. There is no TV or internet connection.

A printmaking press is available at the local artist association’s studio approx. 1 km from the house.

As a fee for the residency period the selected artists donate a work of art to the Keuruu City Art Collection prior to their departure.

Applying for the residency

For more information please contact Keuruu Museum, email teija.lammi(at)keuruu.fi