Ripustamme kesänäyttelyitä

Keuruun museossa ripustetaan kesänäyttelyitä ja museon näyttelytilat ovat suljettuna.

Museossa avautuu 18.5. kaksi näyttelyä.

Museosali 18.5.-21.9.2019

Rajatalo goes Kamana

Näyttely esittelee ympäristötaideprojekti Rajatalon taiteilijoita ja heidän tuotantoaan. Näyttelyyn valittua kuutta taiteilijaa yhdistää ympäristötaiteen lisäksi heidän kiinnostuksensa taiteen yhteiskunnallisiin ja yhteisöllisiin puoliin sekä leikkisä kantaaottavuus.

Keuruun Ekokylässä sijaitseva Rajatalo rakentuu asuinkäytöstä poistettuun 1950-luvulla rakennettuun omakotitaloon sekä taloa ympäröivään pihapiiriin ja metsikköön. Taloon valitaan vuosittain avoimella haulla taiteilijoita toteuttamaan ympäristötaideteoksia.

Näyttelyn taiteilijat: Heidi Hänninen, Riikka Keränen, Jaakko Leeve, Tuomas Ollikainen, Jukka Silokunnas, Hanna Råst

Ympäristötaideprojekti Rajatalo rakentuu Taiteen edistämiskeskuksen, Keuruun Ekokylän ja Keuruun kaupungin yhteistyönä.
Projekti on osa Taiteen edistämiskeskuksen Taiteilijoiden työskentelyedellytysten kehittämisohjelmaa.

Vinttigalleria 18.5.-21.9.2019

Elämänmenoa Keuruulla
Suur-Keuruun kuva-arkiston 1980-luku

Näyttely sukeltaa 1980-luvun keuruulaiseen elämänmenoon. Suur-Keuruun kuva-arkistosta valittujen kuvien myötä katsoja pääsee kertaamaan vuosikymmenen merkkitapahtumia kuten Elias Lönrothin vesillelaskua ja Keuruun kaupungiksi muuttumista sekä kurkistamaan keuruulaiseen arkeen ja kaupunkiympäristöön.

Keuruun museo avoinna
ma–to 11–17, pe 11–18, la 11–15.

Pääsymaksu kesäkaudella 5/3€, alle 18-v. maksutta. Museokortilla vapaa pääsy.

Museon toimisto avoinna ke–to 10–12.