Museopäivänä la 18.5. vapaa pääsy Keuruun museoon!

Valtakunnallista museoviikkoa vietetään Keuruulla 13.5.-19.5.2019

Museoviikko on museoiden yhteinen tapahtumaviikko, jota vietetään tänä vuonna 21. kerran.

Museoviikolla eri puolella Suomea museoissa on monenlaisia näyttelyitä, opastuksia, tapahtumia ja kesänäyttelyiden avautumisia.

Museoviikolla Keuruun museossa avautuvat museon kesänäyttelyt Rajatalo goes Kamana sekä Vinttigalleriassa Elämänmenoa Keuruulla -näyttely.
Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normaali taulukko"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;} Rajatalo Goes Kamana -näyttely esittelee ympäristötaideprojekti Rajatalon taiteilijoita ja heidän uusinta taidettaan. Vinttigalleriassa puolestaan pääsee sukeltamaan takaisin 1980-luvulle, Suur-Keuruun kuva-arkistosta poimittujen valokuvien matkassa. Vinttigallerian näyttely on toteutettu yhteistyössä sanomalehti Suur-Keuruun kanssa.

Näyttelyiden kaikille avoimia avajaisia vietetään perjantaina 17.5. klo 15.

Museoviikon lopulla lauantaina 18.5. vietetään Kansainvälistä museopäivää.

Museopäivän kunniaksi Keuruun museon näyttelyihin on vapaa pääsy. Lisäksi näyttelyihin pääsee tutustumaan oppaan johdolla klo 14. Näyttelyt ovat auki klo 11-15.

Kansainvälisen museopäivän teemana on tänä vuonna Museums as Cultural Hubs: The Future of Tradition. Teema tuo esiin museoiden tärkeää työtä kulttuuriperintöön liittyvän tiedon, tarinoiden ja elämysten välittäjinä.

Museoviikon tapahtumat ja meneillään olevat koko Suomessa löytyvät Museoviikko.fi tapahtuma- ja näyttelykalenterista.

Keuruun museo avoinna
ma–to 11–17, pe 11–18, la 11–15.

Pääsymaksu kesäkaudella 5/3€, alle 18-v. maksutta. Museokortilla vapaa pääsy.

Museon toimisto avoinna ke–to 10–12.