POLKU 8.10.2012 - 25.1.2013

Kamanan Vinttigalleriassa on esillä Galina ja Nadja Arppen näyttely Polku. Nadja Arppe kertoi näyttelystä ja sen nimestä seuraavasti:

Nimi juontaa juurensa siitä, että jokaisen taideteoksemme kautta olemme kulkeneet elämämme polkua pitkin. Olemme välillä eksyneet, oivaltaneet ja löytäneet jotakin aivan uutta. Polku, jota me olemme kulkeneet, on ollut täynnä seikkailuja, värejä, sumua, mustavalkoisia öitä ja punaisen maan hehkua. Olemme vaeltaneet pitkän matkan, kohdanneet uusia ihmisiä, olleet uuvuksissa ja lopulta päässeet päämäärään, josta matkan alussa ei ollut tietokaan. 

Meidän taiteemme syntyy pienistä asioista; ohikiitävistä hetkistä, rakkaudesta luontoon ja mielenkiinnosta ihmisiä kohtaan. Kaikki on unta, toista maailmaa ja nykyhetkeä. Työskentelemme materiaaliemme ehdolla, jolloin kaikki muuttuu yhteneväksi ja vain pienet asiat erottavat meidät toisistaan.

Pienessä, mutta tyylikkäässä näyttelyssä on esillä kuvataidetta ja keramiikkaa. Sekä äiti että tytär ovat varmasti tuttuja monille keuruulaisille, sillä he ovat olleet opettajina Keuruun kansalaisopistossa ja heillä on ollut myös aiempia näyttelyitä Keuruulla. 

Galinan taiteessa voi nähdä vaikutteita venäläisestä taiteesta, sillä hän on kotoisin Pietarista, opiskellut maalausta yksityisoppilaana Repinin akatemian professorin ohjauksessa ja valmistunut taideteknologiksi Moskovan teknologian instituutista. Nadja Arppe puolestaan on opiskellut tekstiilialan artesaaniksi Jyväskylän ammattiopistossa ja muotoilijaksi Kuopion Muotoiluakatemiassa.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN GALINA JA NADJA ARPPEN POLKUUN KAMANAN VINTTIGALLERIAAN!

Kangasmannilantie 4, 42700 Keuruu. Näyttely avoinna ma-pe klo 10-16. Vapaa pääsy.

 

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ma-pe klo 11–17, la klo 11–16.

Talvinäyttelyihin vapaa pääsy.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu 5 € /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Museonjohtaja

Pirita Frigren

040 965 5567
pirita.frigren@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi

 

Search