Instagram

Avustukset

Haapamäkeläisen höyryveturikulttuurin tukemiseen apuraha     

Keuruun museosäätiö myöntää apurahan haapamäkeläisen höyryveturikulttuurin ja sitä tukevien toimintojen vaalimiseen rekisteröidylle yhdistyksille ja muille ei-kaupallisille tahoille, jotka harjoittavat yleishyödyllistä toimintaa.  

Apurahaa ei myönnetä 

  • yksityishenkilöille
  • verotusoikeuden omaavalle yhteisölle
  • kaupallisille yrityksille. 

Haettavan apurahan suuruus on harkinnanvarainen max. 8.000 €.                                         

Apurahahakemuksessa tulee olla 

  1. täytettynä hakemuslomake, jossa ovat pyydetyt tiedot ja perustelut hakemukselle
  2. liitteeksi yhdistysrekisteriote tai muu vastaava asiakirja, kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja sen toiminnan kustannusarvio, johon varoja haetaan
  3. liitteeksi yhdistyksen säännöt  

Hakemuksen palautus 28.2. mennessä 

Hakemukset palautetaan osoitteella:
Keuruun Museo/ Museosäätiön hallitus
Kangasmannilantie 4 
42700 KEURUU 

Avustushakemukset tulee osoittaa Keuruun museosäätiön hallitukselle ja palauttaa Keuruun museolle 28.2. mennessä. Viimeisen päivän postileima hyväksytään. Käsiteltäväksi ei oteta faksilla tai sähköpostilla lähetettyjä eikä myöskään myöhästyneitä hakemuksia. 

Avustuksesta päättää Keuruun museosäätiön hallitus 30.4. mennessä. Myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan apurahan saajille kirjeitse. 

Avustusten maksatus tapahtuu jälkikäteen kuittijäljennöksiä vastaan Keuruun museosäätiön hallituksessa hyväksyttyjen jakoperusteiden mukaan.  

Myönnetty avustus on käytettävä myöntämisvuoden aikana. 

Avustusta saanut yhdistys on velvollinen antamaan Keuruun museosäätiön hallitukselle selvityksen myönnettyjen varojen käytöstä avustuksen myöntämistä seuraavana vuonna helmikuun loppuun mennessä. Säätiön tilintarkastajilla on oikeus tarvittaessa tarkastaa avustusta saaneen yhdistyksen hallinnon ja tilit. 

Yhdistyksen saamat avustukset tulee käyttää niihin tarkoituksiin, joihin ne on myönnetty. Museosäätiö voi, ellei avustuksen saanut noudata annettuja ohjeita, periä myönnetyt varat takaisin ja jättää avustettavan seuraavassa varojen jaossa huomiotta.  

Hakemuslomakkeiden tilaukset/ hakemuksia koskeviin tiedusteluihin vastaa

Keuruun museo, Ritva Pulkkinen, puh. 040 965 5567, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.