Keuruun vanha kirkko avautuu keskiviikkona 10.6.

Keuruun vanha kirkko avaa ovensa vieraille suunnitellusti 10.6. ja on avoinna 9.8. saakka päivittäin ma-su klo 11-16 lukuun ottamatta juhannusaattoa, jolloin kirkko on suljettu. Kirkkoraha on 3 e. Koronarajoitusten vuoksi Keuruun uusi kirkko ei toimi tänä kesänä tiekirkkona eikä ole näin avoinna yleisölle. 

Vanhan kirkon vieraat voivat tutustua kohteeseen omatoimisesti tai tilanteen salliessa oppaan johdolla. Opastamme yksittäisiä kävijöitä mahdollisuuksiemme mukaan turvallisuustekijät huomioiden. Sen sijaan opastettuja kierroksia ryhmille tai Toritorstain-opastuksia ei järjestetä kesä- ja heinäkuussa koronapandemian vuoksi. Linjaus on voimassa 31.7. saakka. Päivitämme linjauksen elokuun alussa sen hetkisen koronatilanteen mukaan

Turvallisen vierailun varmistamiseksi niin kävijöiden kuin työntekijöidenkin osalta noudatamme Keuruun vanhassa kirkossa tänä kesänä viranomaisten antamia yleisiä turvaohjeita koronaviruksen varalta: 

  • Tulethan siis paikalle vain terveenä ja noudatat hyvää käsihygieniaa. Sitä varten olemme varanneet kohteeseen käsidesiä.
  • Niistä, yski tai aivasta nenäliinaan tai hihaan.
  • Muista noudattaa turvavälejä. Tarvittaessa rajoitamme samanaikaisten vieraiden määrää. Turvavälien pitämiseksi olemme rajanneet myös liikkumisen tietyille alueille. Samalla varmistamme, että tilojen puhtaana pitäminen helpottuu.
  • Esineisiin ei saa koskea edelleenkään, eikä vieraskirjakaan ole tänä kesänä käytössä. Toivomme kuitenkin, että halutessasi ilmaista käyntisi, kommentoisit sitä vaikka kuvan kera Keuruun museon Fb- tai Instagram-sivuilla #keuruunvanhakirkko
  • Henkilökunnan turvallisuutta suojataan myös tarvittavin suojavälinein kuten tiskin eteen asennetulla suojapleksillä ja henkilökohtaisilla suojavisiireillä. 

 Tervetuloa tutustumaan Keuruun vanhaan kirkkoon! 

 

 

 

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ma-pe klo 11–17, la klo 11–16.
Poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia.

Pääsymaksu 5€ /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Info

museokortti logo sloganilla
Meille käy museokortti!

Löydät meidät myös Facebookista

Museonjohtaja

Soile Ollikainen

040 965 5567
soile.ollikainen@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi

 

©2020 Keuruun Museosäätiö

Search