IKILIIKKUJA 15.6.-20.9.2013

IKILIIKKUJA 15.6.-20.9.2013

Kesäisen leikkimielinen Ikiliikkuja -näyttely kannustaa kaiken ikäisiä pohtimaan fysiikan ja liikkeen lakeja. Näyttely yhdistää tiedettä ja taidetta. 

Näyttelyssä on esillä muun muassa kineettistä ja liikettä esittävää taidetta kuten Osmo Valtosen Hiekkapiirrin seiska ja Pekka Luukkolan kineettisiä valokuvia.

Näyttelyssä on esillä myös Helsingin Kaapelitehtaalla työskentelevän taiteilijaryhmän useista pienistä taideteoksista koostuva kokonaisuus, Ritva Airaksisen valokuvia sekä Heidi Ahosen ja Eija Keskisen maalauksia.

Niina Kiiverin ja Raisa Kinnusen Suomessa ja Espanjassa kuvattu videoteos Koillinen perustuu Maria Rissasen runoon. Teos kuvaa kauhun elementtien kautta liikettä pakenemisena, paikalleen seisahtumisen vastakohtana.

Ikiliikkujia edustavat muun muassa Jyväskylän yliopiston fysiikan laitokselta saatu Ikiliikkuja, Tampereen teekkareiden Hiukkanen-killan ikiliikkuja, kansantaiteilija Markku Sarastamon ikiliikkuja ja Leonardo da Vincin piirustusten pohjalta tehty ikiliikkujan prototyyppi.

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ti - la klo 11–16.

Talvinäyttelyihin vapaa pääsy.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu  8/5 € ja Museokortti. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Info

museokortti logo sloganilla
Meille käy museokortti!

Löydät meidät myös Facebookista

- ja Instagramista!

- sekä Youtubesta!

Keuruun museo on esteetön.

Museonjohtaja

Laura-Kristiina Moilanen

040 965 5567
laura-kristiina.moilanen@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi