Kuntataiteilijat 1+1=3

Kuntataiteilijat

Johanna Juvonen & Biagio Rosa

1+1=3

KEURUUN MUSEO 7.10–23.11.2017

Keuruun, Petäjäveden ja Multian yhteinen kuntataiteilija-hanke on Opetus-ja Kulttuuriministeriön tuella toteutettu kokonaisuus. Kuvataiteilijapari Johanna Juvonen & Biagio Rosa toimivat kuntataiteilijoina kolmen kunnan alueella kahden vuoden ajan (2015, 9/2016–9/2017). Kuntataiteilijoiden tehtävänä on ollut mm. taiteen saavutettavuuden ja saatavuuden parantaminen; osallistavan taidetoiminnan järjestäminen, taiteen tuominen katukuvaan ja näyttelytoiminnan vahvistaminen.                                                                                                        

1+1=3 -näyttelyssä on esillä Juvosen & Rosan omaa taidetta, sekä kahden hankevuoden aikana valmistuneita eri kohderyhmien teoksia. Vain murto-osa kaikesta kuntataiteilija-hankkeen aikana tehdystä on mahtunut esille näyttelyyn, mutta se esittelee kattavasti hankkeen aikana tehtyjä projekteja ja teoksia.

Kuntataiteilijat ovat luoneet näyttelyyn kokonaisuuden, jossa oma taide on vuoropuhelussa eri kohderyhmien kanssa tehtyjen teosten kanssa.

"Halusimme yhdistää Keuruun museon näyttelyssä oman taiteellisen- ja hanketyöskentelyn.
Olemme koonneet näyttelyyn viimeaikaisia teoksiamme, joissa näemme hankeen vaikutuksen omaan taiteeseemme. Yhteisöllinen tekeminen eri ikäisten kanssa on saanut meidät mm. vapauttamaan värien käyttöämme. "        

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ma-pe klo 11–17, la klo 11–16.

Talvinäyttelyihin vapaa pääsy.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu 5 € /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Museonjohtaja

Pirita Frigren

040 965 5567
pirita.frigren@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi

 

Search