SUSI: Espoon Taiteilijakilta r.y.

SUSI: Espoon Taiteilijakilta r.y.


Museosali 29.1. - 20.3.2021

Espoon Taiteilijakilta ry:n jäsenten toteuttama ryhmänäyttely SUSI - teoksia erilaisuudesta, reviiristä, vieraudesta sekä pelon ja vihan suhteesta.

Sudella on Suomessa symbolisena hahmona monia merkityksiä. Susi liitetään usein tunteeseen yksinäisyydestä ja toiseudesta. Nämä tunteet ovat näyttelyn teoksissa vahvasti läsnä. ”Susi” teemana pyrkii tuomaan esille moniäänisyyttä, joka leimaa vahvasti myös Espoon Taiteilijakiltaa.

Espoon Taiteilijakilta ry on vuonna 2009 perustettu espoolaisten ammattitaiteilijoiden yhdistys, joka järjestää taidenäyttelyitä, seminaareja sekä muuta kuvataiteeseen liittyvää toimintaa Espoossa sekä Espoon ulkopuolella. Taiteilijakiltaan kuuluu 49 jäsentä monipuolisesti kuvataiteen kaikilta osa-alueilta.

SUSI-näyttelyyn osallistuvat taiteilijat: Barbara Tieaho, Sirkku Ala-Harja, Anne Meskanen-Barman, Anne Ovaska, Pekka Kaikkonen, Maija Santala, Sanna Juujärvi-Bremer, Sofia Wilkman, Pekka Hannula, Veera Kaamos Pitkänen, Katri Hakkarainen, Marja Blomster, Tapio Haapala, Kari Puikkonen, Topi Ruotsalainen, Noora Ylipieti, Krista Kortelainen, Saila Saranpää, Carita Maury, Esa Hyvärinen, Anne Tompuri, Antti Minkkinen, Annika Ruuska

Espoon Taiteilijakilta r.y:n näyttely - Susi on avoinna 29.1. - 20.3.2021 ma-pe klo 11-17, la klo 11-16, su suljettu ja siihen on ilmainen sisäänpääsy.

Huom! Tulethan paikalle vain terveenä. Turvallisen vierailun takaamiseksi voidaan museosalissa yhtäaikaa olevien vierailijoiden määrää rajoittaa. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti myös Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueelle sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä voi olla enintään 10 henkilöä. Päätös on voimassa 18.1.-8.2.2021 välisen ajan.

Huolehdithan siis omalta osaltasi myös käsihygieniasta ja turvavälien toteutumisesta. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä näyttelyssä vierailun aikana. Keuruun museon seuraa aktiivisesti koronavirustilanteeseen liittyviä viranomaisohjeita ja toimii niiden mukaan.

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ma - pe klo 11–16,
lauantaina vain poikkeuspäivinä.

Talvinäyttelyihin vapaa pääsy.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu 5 € /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Museonjohtaja

Laura-Kristiina Moilanen

040 965 5567
laura-kristiina.moilanen@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi

 

Search